Στην Κάλυμνο, το Νησί των Σφουγγαράδων και των αναρριχητών στο κέντρο του νησιωτικού συμπλέγματος των Δωδεκανήσων στο Αιγαίο, μέσα σ' ένα ιδιωτικό κήπο από βουκαμβίλιες θα βρείτε τα POPI'S STUDIOS.
Η Κάλυμνος συνδυάζει με μοναδικό τρόπο, το βραχώδες τοπίο με τις καταπληκτικές παραλίες! Με άμμο ή με βότσαλα, θα βρείτε την παραλία του γούστου σας, για κολύμπι, ηλιοθεραπεία, θαλάσσια σπόρ, και άλλες δραστηριότητες...

Με θέα τον κόλπο των Μυρτιών και το γραφικό νησάκι της Τελένδου τα POPI'S STUDIOS είναι μιά οικογενειακή επιχείρηση, όμορφης κατασκευής που παρέχει όλες τις διευκολύνσεις που μπορεί να χρειαστούν οι επισκέπτες μας. Τα Studios βρίσκονται στο κέντρο της περιοχής όπου γίνονονται οι αναρριχήσεις κατά τη διάρκεια του έτους.
Σε απόσταση μόνο 50 μέτρων από την παραλία των Μυρτιών και τα κοντινά ταβερνάκια καθώς και τη στάση του λεοφωρείου, τα διαμερίσματα έχουν εύκολη πρόσβαση στα κοντινά λιμανάκια, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να πάρουν μέρος σε τοπικές εκδρομές με βάρκα ή να επισκεφθούν άλλες παραλίες.
Φιλοξενία
Διαμερίσματα
Θέα
Κεντρική Σελίδα
english
greek
Επέλεξε Γλώσσα
logout